پرینتر چیست و چه کاربردهایی دارد؟ (بخش اول)

دستگاه کپی حرفه ای

پرینتر چیست و چه کاربردهایی دارد؟

پرینتر چیست و در چه موارد کاربرد دارد. شما می توانید ارزانترین کپی و پرینت را از ما بخواهید. دقت داشته باشید که در مواردی زیادی می توانید از دستگاه های این چنین بهره برده و در حوزه مختلفی از تبلیغات از آن استفاده کنید.

کپی ارزان، ارزانترین کپی، پرینت ارزان، ارزانترین پرینت

مجموعه هات لاین به ارزان ترین تعرفه های کپی و پرینت می تواند بهترین انتخاب برای خدمات تیراژ بالای شما باشد.

پرینت ارزان، ارزان ترین پرینت، کپی ارزان و ارزانترین کپی، خدمات صحافی، چاپ بنر و غیره از جمله خدمات چاپی شرکت هات لاین به شما می رود.

ما در این مقاله سعی داریم به بررسی دقیق کار پرینتر پرداخته و آن را از زوایایی مختلف مورد بررسی قرار دهیم. به یاد داشته باشید که در دهه های اخیر استفاده از چاپگر های مختلف بسیار رواج داشته و تا حد زیادی توانسته به صنعت تبلیغات کمک کند. در گذشته دستگاه های چاپگر یا پرینتر ها معمولا تنها کار چاپ انجام می دادند. در صورتی که امروزه به دلیل نیاز های مختلف شرکت ها و سازمان های تبلیغاتی تولید این شکل از دستگاه ها هم پیشرفت قابل توجهی داشته تا جایی که امروزه چاپگر هایی با کیفیت های بی نظیر و چند کاره در بازار تولید و عرضه شده اند.

کپی ارزان / پرینت ارزان/ ارزان ترین کپی / ارزان ترین پرینت

پرینتر یا چاپگر چیست؟

به صورت معمول چاپگر یک دستگاه خروجی سخت افزاری خارجی است که داده های الکترونیکی ذخیره شده در رایانه یا دستگاه دیگر را می گیرد و به یک نسخه چاپی تبدیل می کند. به عنوان مثال: اگر گزارشی را در رایانه خود ایجاد کرده اید، می توانید چندین نسخه را چاپ کنید تا در جلسه کارکنان آن را تحویل دهید. پرینترها یکی از محبوب ترین لوازم جانبی کامپیوترها هستند و معمولا برای چاپ متن و عکس مورد استفاده قرار می گیرند.

راه های اتصال یک پرینتر با دستگاه های داده :

برای اتصال دستگاه پرینتر به یک کامپیوتر یا دستگاه دیگر چندین راه وجود دارد که ما در این بخش به تعدادی از این موارد می پردازیم.

چند راه مختلف وجود دارد که چاپگر می تواند به یک کامپیوتر متصل شود و با آن ارتباط برقرار کند (که به آنها رابط گفته می شود). امروزه رایج ترین انواع اتصال از طریق کابل پورت یا یو اس پی  یا از طریق سیستم وای فای است. در زیر لیست کاملی از کابل ها و رابط های مورد استفاده برای اتصال کامپیوتر به یک چاپگر تدوین شده است.

  • فایر وایر
  • MPP-1150
  • درگاه موازی
  • SCSI
  • درگاه سریال
  • یو اس بی
  • وای فای

مزایا و کاربردهای چاپگر چیست؟

کپی ارزان / پرینت ارزان/ ارزان ترین کپی / ارزان ترین پرینت

امروزه به دلیل تولیدات متنوع این محصول می توان گفت: پرینتر ها به دسته های مختلفی در این حوزه تقسیم می شوند. که هر نوع مخاطبی بنا به نیاز خود سعی دارد محصول مورد نظر را از کمپانی مناسب خود تهیه کند. اما باید بدانید که دقیقا از دستگاه خود چه می خواهید. تنها در این صورت است که شما می توانید به شکلی مناسب خریدی مناسب انجام دهید.

در این بخش از برخی از انواع این پرینتر ها را برای شما معرفی می کنیم :

  • پرینتر سه بعدی
  • ابزار چاپ یا قطعات مورد نیاز برای ساختن چیزی.
  • چاپ قطعات جایگزین برای چیزی شکسته.
  • اسباب بازی های چاپی برای کودکان.
  • چاپ اشیاء برای فروش
  • چاپگر جوهرافشان
  • کپی یک سند برای مدرسه

چه کسی چاپگر را اختراع کرد؟

در طول تکامل دستگاه چاپگر، انواع مختلفی از چاپگرها توسعه یافتند. بنابراین، هیچ مخترع واحدی برای دستگاه چاپگر ذکر نشده است. با این حال، اولین کسی که یک دستگاه چاپ مکانیکی را اختراع کرد، چارلز بابیج است که آن را با موتور دیفرانسیل خود در دهه 1800 ساخت.

کپی ارزان، ارزانترین کپی، پرینت ارزان، ارزانترین پرینت

تاریخچه چاپگرهای مختلف و نحوه کار آنها

  • چاپگر مکانیکی

اولین چاپگر مکانیکی توسط چارلز بابیج برای استفاده با موتور دیفرانسیل که بابیج در سال 1822 توسعه داد، اختراع شد. چاپگر بابیج از میله های فلزی با کاراکترهای چاپ شده روی هر میله برای چاپ متن روی رول های کاغذی استفاده می کرد که از طریق یک دستگاه تغذیه می شد.

  •  چاپگر نقطه ای

(IBM ) اولین چاپگر ماتریس نقطه ای را در سال 1957 ایجاد کرد. با این حال، اولین چاپگر ضربه ای ماتریس نقطه ای توسط (Centronics ) در سال 1970 معرفی شد. برای ایجاد حروف و تصاویر، هد چاپ که حاوی پین ها است، روی یک نوار جوهر قرار می گیرد. این روبان بالای یک تکه کاغذ قرار دارد. همانطور که هد چاپ در سراسر روبان حرکت می کند (معمولاً به صورت افقی)، پین ها روی نوار فشار می آورند تا جوهر را روی صفحه چاپ کنند (مانند ماشین تحریر).

  •  چاپگر جوهرافشان

در حالی که چاپگرهای جوهرافشان در اواخر دهه 1950 شروع به توسعه کردند، اواخر دهه 1970 بود که آنها قادر به تولید مجدد تصاویر دیجیتال مناسب بودند. این چاپگرهای جوهر افشان با کیفیت بالاتر توسط چندین شرکت از جمله ( Canon)،( Epson) و (Hewlett-Packard) ساخته شده‌اند.

چاپگرهای جوهر افشان شبیه چاپگرهای ماتریس نقطه ای هستند زیرا تصاویری که ایجاد می کنند از نقطه تشکیل شده است. با این حال، نقاط روی یک چاپگر جوهرافشان به جای استفاده از روبان و پین، روی صفحه عکس می‌شوند. علاوه بر این، نقاط چاپگر جوهر افشان کوچکتر است و سرعت چاپ آنها سریعتر است. پ

کپی ارزان / پرینت ارزان/ ارزان ترین کپی / ارزان ترین پرینت

  •  پرینتر لیزری

در اوایل دهه 1970، گری استارک در هنگام کار در زیراکس با تغییر یکی از دستگاه های کپی مدل 7000، چاپگر لیزری را اختراع کرد. با این حال، تا سال 1984، زمانی که هیولت پاکارد( HP LaserJet) را معرفی کرد، چاپگرهای لیزری به طور گسترده در دسترس و مقرون به صرفه تر شدند. سال بعد، اپل( Apple LaserWriter) را معرفی کرد که فناوری( PostScript) را به بازار چاپگرها معرفی کرد. پرینترهای لیزری معمولا پیچیده تر از نسخه های قبلی خود هستند.

  •   پرینتر سه بعدی

(چاک هال) چاپگر سه بعدی را در سال 1984 ساخت. پرینترهای سه بعدی با گرفتن نقشه دیجیتالی از یک شی و بازتولید لایه به لایه آن با استفاده از مواد مختلف مانند پلاستیک و آلیاژهای فلزی کار می کنند.

  •  پرکاربردترین چاپگر کدام است؟

پرکاربردترین چاپگرها هم بسته به محیطی که در آن استفاده می شوند، می توانند متفاوت باشند. برای کاربران خانگی و خانوادگی، پرینترهای جوهرافشان به دلیل قیمت اولیه، بیشترین استفاده را دارند. برای محیط های اداری، پرینترهای لیزری رایج ترین هستند. به یاد داشته باشید که در خرید این دستگاه باید به نیاز خود بسیار توجه کنید. این کار می تواند در حوزه صرفه اقتصادی بسیار به نفع شما باشد.

کپی ارزان، ارزانترین کپی، پرینت ارزان، ارزانترین پرینت

توجه داشته باشید

همانطور که پرینترهای لیزری رنگی ارزان تر می شوند و مردم بیشتر متوجه می شوند که جوهر چاپگر چقدر گران است، پرینترهای لیزری شروع به تبدیل شدن به یک انتخاب محبوب برای کاربران خانگی شده اند.

پایان بخش اول

کپی ارزان / پرینت ارزان/ ارزان ترین کپی / ارزان ترین پرینت

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *